FAQ - visueel


ALGEMEEN

Wat is Huys der Verhalen?

Huys der Verhalen is een producent in verhalen op twee vlakken: visueel (o.a. straatanimatie) en audio (o.a. gratis luisterverhalen).


ACT BOEKEN

Kan Huys der Verhalen factureren?

Nee, de klant huurt ons eigenlijk in voor een opdracht, je bestelt of koopt geen goederen of diensten. Hiervoor werken wij met de KVR (kleine vergoedingsregeling). 

Wat is KVR?

De KVR is een kleine vergoeding voor artistiek werk in opdracht. Dit bedrag overschrijdt nooit het limiet dat vastgesteld werd door de overheid. Dankzij de kunstenaarskaart zorgen wij ervoor dat alles wettelijk verloopt. Contacteer vi.be of ons voor meer informatie.

Hoeveel kost een act?

Iedere act heeft een standaardprijs die onveranderd blijft. Afhankelijk van het aantal acteurs of gebruik van materialen met risico op breuken kan een act meer kosten, ook die prijzen zijn reeds bepaald per act en zitten inbegrepen in het boekingsbedrag. Doordat er gewerkt wordt met de KVR zal een act nooit meer dan € 132,11 kosten.

Zijn er bijkomende kosten?

Eventuele vervoerskosten kunnen bijkomen. Binnen een straal van 15km vanaf het centrum van Oostende betaal je geen kosten. Vanaf 15km komt er een bedrag van €0,15 per kilometer bij.

Kan ik een act annuleren?

Na wederzijdse akkoordbevinding van het optreden staat deze vast in onze agenda. Indien er 7 dagen of minder een afzegging plaatsvindt wordt er 50% gerekend van de overeenkomst. Indien er binnen de 24u tot start van het optreden een afzegging plaatsvindt moet het optreden 100% betaald worden. Dit is behoudens gevallen van duidelijke overmacht.


DE RIDER

Wat is een rider?

Een rider is een lijst in de theaterwereld met nodige beschikbare voorzieningen voor de artiest(en).

Werken de artiesten van Huys der Verhalen hiermee?

Huys der Verhalen heeft inderdaad een rider waar organisatoren met veel respect aan moeten houden. De rider wordt steeds voor de akkoordbevinding gecommuniceerd.

Contact

Huys der Verhalen

info@huysderverhalen.be

0487/35.90.20

Volg ons